Gotland Runt startar om en vecka

Om en vecka, idag lördag, är det första start på årets Gotland Runt. Om det nu inte händer något på corona-fronten. Idag är det ju fortfarande begränsat till max 150 deltagare på tävling, men från den 1 juli är det tänkt att det ska vara 900 deltagare.

Av just corona-anledning så är nu Gotland Runt-starten uppdelad på två dagar, och starten flyttad till just väster om Fjäderholmarna. På lördagen startar shorthanded, ORCi, flerskrov och Classic, och på söndagen är det SRS Full crew som ger sig iväg. Och om jag förstått det rätt blir det live-sändning från starten, på KSSS Facebook, eller nått sånt…

Deltagarlistan har krympt ordentligt de senaste dagarna och just nu är det 183 båtar på listan. Jag misstänker att det är en och annan ytterligare som stryks innan start. Trodde nog att det skulle bli fler. Det var ju 200 anmälda tidigt och enligt arrangören var väntelistan lång. Men många valde nog att stå över när tiden gick. Även många utländska deltagare har lämnat W.O, gissningsvis på grund av corona och restriktionerna.

Gotland Runt >>>

Och här är som vanligt min egen statistik över anmälda >>>


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.