Raymarine2star | 62 anmälda nu

Anmälningstakten till tävlingen Raymarine2star var till en början lite lägre än vanligt, men nu rullar det på och i skrivande stund är det 62 båtar på anmälningslistan. Det kan ju hända att seglarna vet att det inte blir fullt på listan och att det därför inte är någon panik.
Kanske är det också så att namnbytet från Seapilot2star till Raymarine2star gjort sitt till. Jag är dock säker på att startlistan kommer att se ut som vanligt med nånstans mellan 90 och drygt 100 båtar.

Det är ganska få riktiga rookies än så länge. De flesta på listan är kända båtar och seglare sedan tidigare. Några nya finns dock, till exempel Corby 33 Spray och Farr 40 Warpath.
En katt bland hermelinerna har också smugit sig in. En Corsair 28 vilket ju är en flerskrovsbåt. I inbjudan står ju inget om att det bara är kölbåtar som är inbjudna. Men däremot punkt 1.6 i inbjudan tar ju upp säkerhetsreglerna och där gäller ju Category 3 Monohulls…

Personligen har jag inget mot flerskrov på dessa race. Visserligen är det en del olika förutsättningar flerskrov jämfört med enskrov, men det är ju rätt stor skillnad på en Swede 55 och en Figaro 3 också.

Raymarine2star >>>

Min statistiklista >>>


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.