Nya prylar på Tango

prylarVi har bytt logg-genomföringen som spruckit och läckte. Nu är det dags för lite uppdatering på andra delar av Tango. Mantågsband bör bytas med jämna mellanrum. Solens UV-strålning tär på banden och de blir skörare med åren har jag märkt. Kanske är det olika kvalitét, men för säkerhets skull blir det i år nya fräscha band att luta sig mot. De är ju dessutom mycket snyggare när de är nya.

I båten ska jag installera USB-uttag. Under längre race som Arkö Runt och Örsbaken Doublehanded där vi är ute många timmar så kan man behöva ladda iPad och telefoner. Jag har tidigare använt en laddare för 12V-uttaget, men den laddar så långsamt och dessutom är det bara plats för en USB-sladd i den laddaren.
Nu har jag hittat ett USB-uttag med två uttag som ger 5A så kanske laddningen ger mer än vad som försvinner när jag kör Seapilot-appen.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.