Volvo Ocean Race seglar varje år

Volvo Ocean Race kommer att vara i farten hela tiden. De kommande fyra racen kommer att startas med varannat år, det vill säga 2017, 2019, 2021 och 2023. Och efter som det tar nästan ett år att segla runt så blir det inte mycket tid mellan racen. Dessutom kommer det att hållas andra event mellan som arrangeras av Volvo Ocean Race.

Sedan tidigare är det också klart med en ny båtmodell till 2019, en 65-fotare med foils liknande Vendee Globe-båtarna. Och hamn-racen kommer att avgöras i flerskrovsbåtar. Mycket nytt! Det mesta kommer ju till för att sponsorerna ska synas mer.

Volvo Ocean Race >>>


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *