SDSF Årsmötesrapport

I går tisdag hölls Sörmlands Seglarföbunds Årsmöte på Torpa Pensionat i Södertälje. Räknade jag rätt var det 14 personer på plats. Av dessa 14 var nio inblandade i SdSF på något sätt. Två var där för att motta mot pris, då var det alltså hela TRE personer som var där som inte hade något speciellt uppdrag. Tråkigt!

Kvällen började sedvanligt med gräddstuvad Pytt i panna, som bara den gör det värt att vara på plats. Det blir förståss lite en hel sel seglingsprat runt matbordet.

Efter maten vidtog mina uppdrag, att dela ut diverse utmärkelser och priser. Årets Seglare och Sörmlandskustens SRS-Cup.

Sedan följde själva årsmötet. Tyvärr slutade det med en ofullständig styrelse. En ordförande saknas sedan SS Svearnas Håkan Alm valt att inte ställa upp för omval. Det är helt okej då han har suttit på sin plats i evigheter kan man tycka. Det tråkiga är ju att det är så svårt att få tag på nya kandidater. Bland de hundratals seglare och seglingsintresserade ute i Sörmland borde det ju finnas någon som kan tänka sig att vara ordförande.
I övrigt rullade mötet på ganska snabbt punkt för punkt. Sailcoach Patrik Björklund rapporterade från Seglarträffen och det extra Seglardagsmötet där det ju bland annat beslutades om Tävlingsavgift och Tävlingslicens.

Sedan avslutades mötet och styrelseledamöterna satte sig ner för ett styrelsemöte, utan ordförande…

Finns det någon ordförarkandidat ute i klubbarna så kan ni ju höra av er…OxSS som är en av de större klubbarna i Sörmland, och en av de mest aktiva borde ju i alla fall vara representerade i styrelsen kan man tycka. Och även bland Södertäljeklubbarna borde det finnas någon.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.