• Rabalder anmäld till SeaPilot 2star

En snabb Dehler 34 DD, Rabalder. Foto: Niklas Q

Så har ytterligare en Trosa-båt anmält sig till tävlingen SeaPilot 2star. Det är Dehler 34 DD Rabalder med rutinerade Kjell Enbom som skeppare. I och med det är det nu fem Dehler 34 DD i listan. Dock har inte Kjelle, och Anders Mathson betalt in anmälningsavgiften ännu. Anders Mathson seglar ju numera också för Trosa, och i en Dehler 34 DD.

Kjell Enbom kommer att segla med Thor Rölvåg. Thor som i höstas råkade ut för en läskig olycka i samband med tävlingen Askö Runt där han slungades in i ruffskottet med huvudet före i en ofrivillig gipp. Han blev medvetslös, hamnade på sjukhus och sedan 12 veckor? med stödkrage.

Thor säger själv i en kommentar via mail att han nu återhämtat sig bra och att det inte ska vara några problem med nacken. Konditionen däremot kunde vara bättre tycker han, och planerar nu att ”öka” träningsdosen.

Kul att det nu är två Trosa-båtar anmälda. Det gör ju att jag lär ha ännu mer koll på tävlingen som startar 25 maj.

 


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.