• Sörmlandscupen blir Mälardalscupen

Deltävlingarna ingående i 2014 års Sörmlandscup var utlokaliserade till platser även utanför Sörmland. 2015 kommer Sörmlandscupen också att byta namn till Mälardalscupen. Tanken är ju förståss att få lite mer bredd på tävlingarna. Större startfält och fler klasser.
Nackdelen blir ju då att alla Sörmländska klubbar inte får plats med sina arrangemang i cupen. Till 2015 års cup tar Oxelösund plats i cupen och Trosas Lions Kanna och Nyköpings tävling vid Broken hamnar utanför.

Preliminärt ser cupen ut på följande sätt:
9-10 maj JKV Västerås
30-31 maj OxSS Oxelösund
15-16 aug StSS Strängnäs
29-30 aug ASMK Askersund
19-20 sept LJS Linköping

Troligen går Trosas tävling Lions Kanna den 13 september, och Nyköpings regatta körs i augusti.
Naturligtvis hade det varit bra för Trosas tävling att ingå i Mälardalscupen, men jag tror vi kan locka seglare till oss ändå. Jag har lite planer och har redan börjat fundera tillsammans med TBKs undomssektion. Jag har idéer om ett lite nytt upplägg på tävlingen, och eventuellt en minicup tillsammans med Nyköping.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.