• Seapilot 2star | Marathon-tabell

16 november ”avslutas” årets Seapilot 2star med prisutdelning och eftersnack. Samtidigt kan man väl säga att upptakten för 2015 års race drar i gång i och med att anmälan öppnar.

Förra året fick jag en sammanställning av totalresultaten för samtliga genomförda Watski 2star Baltic av strängnässeglaren Jonas Svensson. Jag har förståss räknat vidare på denna ”marathon-tabell”, och nu innehåller den även resultatet från 2014 års Seapilot 2star-tävling.
Jag har fortsatt räknat med bara en segling borträknad.

Efter som jag inte är jättehaj på formler i excel, eller som i det här fallet google documents så sker en hel del räkning manuellt, men jag tror det mesta är rätt. Hör av er, eller kommentera annars.

Totalt är det nu 568 seglare som deltagit i 2star-tävlingen på ostkusten, och det är X-332-seglarna Henrik Andwinge och Peter Björkholm som nu har täten i tabellen. Och jag måste säga att de har en imponerande serie med fem topp-tio-placeringar på sju starter.
Tätt bakom följer södertäljeseglarna på Aitutaki, Wasa 41, som även de har en bra serie med sex tävlingsresultat bland de tolv bästa.

Båtarna som anges i tabellen är de som seglarna seglat på senast de deltog.

HÄR finns den kompletta listan >>>


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.