• Arkholmen Race | Resultat

I lördags, samtidigt som Askö Runt seglades även Arkholmen Race i närheten. Sorunda BK är arrangör. 12 båtar kom till start, men av olika anledningar blev det bara fyra som tog sig i mål. Bansträckningen för Arkholmen Race gick delvis på samma ställe som Askö Runt och vi blev omseglade av Patrick Norrgårds blå Arcona 400. Då visste jag inte att de deltog i Arkholmen Race utan tyckte mest de seglade lite märkligt efter som de vände vid pricken utanför Hållvastö.

Segrare i ruskvädret blev här Uffe Strömberg som seglade sin lilla minitonnare, sedan följde tre Arconabåtar.

Resultat:


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.