• Oxelösunds Båt & Motor in i SRS-cupen

Oxelösunds Båt & Motor är den senaste i raden av sammarbetspartners till Sörmlandskustens SRS-cup. De flesta känner väl till företaget, men för de som inte gör det så har de funnits sedan 1966 och är ett fullserviceföretag med båtförsäljning, båttillbehör, verkstad, och vinterförvaring. Bland båtmodellerna som säljs finns franska Beneteau med bland annat First, Sense och Oceanis. Katamaranen Lagoon och motorbåtarna Buster, Yamarin och HR.

Sörmlandskustens SRS-cup består av åtta seglingar längs sörmlandskusten. Fyra resultat får räknas. Noterbart föresten är att samtliga tävlingar ingående i cupen som avgjorts hittills har haft fler anmälda än förra året.

Mer om cupen här >>>

Oxelösunds Båt & Motor >>>


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.