• Flera svenska mästare korade.

I helgen har ett par Svenska Mästerskap avgjorts i Sandhamn. Dessutom blev det svenskt i topp på damernas Match Racing-VM. Anna Kjellberg med sin besättning Karin Almquist, Vanja Lundberg och Annika Carlunger vann finalen över det danska laget med Camilla Ulrikkeholm med 3-1.

I Sandhamn tävlade Farr 30-klassen och ORCi om svenska mästerskapsmedaljer. I Farr 30 blev det tysk seger genom Topas och Harald Brüning. Tvåa blev Happyyachting.se med Pär Svärdsson som därmed också blev Svensk Mästare.

Slutresultat Farr 30-SM >>>

I ORCi-klassen dominerade Thomas Blixt och hans team då de sex av åtta spikar. Tvåa blev Cramo Sailing Team med Martin Jegnell. Med i Thomas Blixt besättning seglar för övrigt ett antal sörmländska seglare, däribland Jonas Svensson, Strängnäs som navigatör.

Slutresultat ORCi-SM >>>

Mer resultat från Sandhamn >>>


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.