• Anmälningar…..

Det är nu en dryg vecka kvar till Trosas första kappsegling Notstickshällan Race, och anmälningarna trillar in i jämn ström. I skrivande stund har vi åtta anmälda och det är inte helt omöjligt att vi når förra årets deltagande på 17 båtar. Anmäl er i god tid. Det underlättar för tävlingsarrangören.

En av deltagarna på Örsbaken DH.

Helgen efter är det premiär för Örsbaken Doublehanded i Nyköpings SS regi. Den tävlingen borde ju vara perfekt uppvärmning för de som ska deltaga i Seapilot 2star några dagar senare. Elva båtar är i skrivande stund anmälda. Runt 20 deltagare borde inte vara omöjligt.

7 juni seglas sedan Pingstregattan i Nävekvarn. Tävlingen ingår i Sörmlandskustens SRS-cup , men jag har ingen koll på hur det ser ut med anmälningar.

I Trosa är det Trosa Marknad den 14 juni. Samma dag seglas Sörmlandsregattan. Anmäl dig och ta med hela familjen. De som inte vill segla kan roa sig med att vandra runt på marknaden. I skrivande stund har det inkommit fyra anmälningar, vilket är mer än vad det brukar vara så här dags. Av någon anledning ska man vänta till sista dagen med att anmäla sig, eller helst nån dag senare…

Notstickshällan Race >>>

Örsbaken Doublehanded >>>

Pingstregattan >>>

Sörmlandsregattan >>>


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

3 comments for “• Anmälningar…..

 1. Per S
  7 maj, 2014 at 09:51

  12 båtar anmälda till Örsbaken DH nu
  //Per

 2. 8 maj, 2014 at 08:25

  9 anmälda nu till Notstickshällan Race och fem till Sörmlandsregattan. Kul att det trillar in anmälningar på ”småbåtar” till SR.

 3. 10 maj, 2014 at 08:39

  11 båtar nu till Notstickshällan Race.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.