• Stockholm Express Cup 2014

Express-seglarna i Stockholm med omnejd får i år en egen cup igen. Stockholm Express Cup. Det är väl några år sedan senaste cupen avgjordes. Förhoppningsvis sätter det lite extra fart på Expresserna i området. Tävlingarna som ingår är följande: Lidingö Runt, Saltsjöbadsregattan, ÅF Inshore Race, KSSS HöstCup och Oktoberpokalen. Inshore Race verkar bli kul. I år är det ju rundbana i skärgården med både start och mål i centrala huvudstaden. Kanske nån som behöver en gast till det racet?

Alla race räknas för övrigt i cupen och fina priser utlovas, inklusive vandringspris till vinnaren.

Stockholms Expresseglare på Facebook >>>


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.