• Finalerna avgjorda i Miami

Trea svenska Team hade ju tagit sig vidare till finalseglingarna i Miamis världscupseglingar. Vindarna under gårdagen var nu lite bättre, men mest på banorna närmast land.

470-seglarna Anton Dahlberg/Fredrik Bergström seglade bra och blev fyra i finalen. Sexa totalt. I Finnjollen slutade Björn Allansson åtta totalt efter en sjundeplats i finalseglingarna. För Lisa Ericson/Hanna Klinga i 49:er FX gick det inte riktigt lika bra, utan de tappade ner till tionde plats totalt.

Om en månad är världscupen på plats på ”Mallis”, och då ansluter ytterligare svenska seglare. Josefin Olsson och Jesper Stålheim i Laserklasserna och dessutom är Tim Shuwallow tillbaka i Nacra, nu med en ny kompanjon i form av Frida Langnenius.

Slutresultat >>>


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.