• Påskläger för jolle i Oxelösund

Det blir ett påskläger för Optimist och Zoom8 i Oxelösund. 14-19 april är datumet och det är Kajsa Sundklev tillsammans med One Design Center och Oxelösunds SS som arrangerar. Förutom Kajsa kommer Per Gustafsson att vara tränare. Bra med lite jolleaktivitet på hemmaplan.

”2014 vill One Design Center bidra med hjälp till fler härliga evenemang och regattor. Jag har bland annat planerat in ett påskläger i Oxelösund som One Design Center står bakom. Jag tycker att det är viktigt med bra träning på hemmaplan och att det finns bra alternativ att åka till nära sin hemmaklubb. Självklart är det ibland värt att åka lite längre för att få bra konkurrens och bra tränare, men jag tycker man ska väga alternativen noggrant. Själv reste jag mycket i Optimist-åren, men det var mer än en gång det var varmare i Sverige över påsk än i Italien.

Något som är väldigt positivt är att det finns flera påskläger för olika klasser runtom i Sverige i vår. One Design Center Camp är ett av dem och vi kommer jobba för att det blir ett häftigt event med mycket aktiviteter och riktigt bra seglingsträning. Dessutom vill vi bli så många som möjligt och jag hoppas att ni försöker få med många från just er klubb till lägret. Ni kommer också ha möjlighet att få med en egen tränare från er klubb om ni har många seglare anmälda.”

Inbjudan (pdf) >>>


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.