• Scrubbad inför lördagen

Tango nyScrubbad

Idag har jag varit nere och tvättat av botten på Tango, och Scrubbis kom förståss till användning. Med båtar på platserna bredvid så går skrubbandet smidigt. Det funkar även hyggligt att stå på den egna båten, men då kommer man troligen inte åt mitt under. Och tyvärr var det så att ena båtgrannen hade lämnat sin plats idag. Botten kändes dock förhållandevis ren.

Väderprognoserna tyder nu på lite mer vind än tidigare prognoser. 3-5. Låter skönt då vi har fyra personers besättning för första gången på flera år.

En fender har rymt....

Tyvärr upptäckte jag att en av våra platt-fendrar har försvunnit. Typiskt! Jag som just köpt en ny sedan en försvann förra året. Originalsnörena i dessa fendrar är helt värdelösa och bör omedelbart bytas ut innan användning. Fendrarna är jag dock nöjd med.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.