• Watski 2star | Mot Oskarshamn

X332 Axile lämnar Visby

Nu är i princip hela gänget på väg mot Oskarshamn. Efter dagens stora bleke verkar nu vinden vara tillbaka, och kanske kan Drama Queen med Göran Fahlén och Hans Lundén knapra in lite tid på de framförvarande. De startade nästan sex timmar efter närmaste båt framför som är Roffe Plåt med sin Piano. Just nu verkar det som som det inte skiljer mer än ett par timmar.

Kursen är satt mot Västerviks angöring som är nästa punkt i banan. Vinden är nordlig, i alla fall i Visby, och vad jag kan se är det Funny, Dehler 29 som leder tåget. Uppskattar att de just nu har cirka 15 Nm kvar till rundningen. Sedan är det ytterligare 60 till Oskarshamn. Det lär ta tid. Ingen målgång före klockan två i natt.

Fram över ser det fortfarande ut som det blir nordligt och kryss från Oskarhamn mot Oxelösund, och det finns ju de som längtat efter en riktig kryss. X-332:orna till exempel. Harald Axling sa redan innan start att han längtade till tredje etappen och en lång skön kryss upp mot Gustav.

Dimman håller sig kvar i Visbyområdet. Hur det ser ut närmare Svenska kusten har jag ingen koll på.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

2 comments for “• Watski 2star | Mot Oskarshamn

  1. Tereza Andersson
    1 juni, 2013 at 09:38

    Hej Nicklas! Hur går för Göran o drama queen just nu?

    • 1 juni, 2013 at 12:47

      Vet inte. De har försvunnit från positionssidan, vilket troligen beror på dålig mottagning eller dåligt med ström ombord. Vinden har avtagit igen och det är lättvind där ute. Det kan ta tid innan de är i hamn. Gissar på fem-sex-tiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.