• Resultat Ornö Runt och Saltsjöbadsregattan

Det har varit hyggligt seglarväder i helgen, framför allt på lördagen. Sex till tio meters vind och sol. Under söndagen kom dock en del regn på sina håll.

Ornö Runt totalsegrade Arcona 340 Imbruglia. Jag lyckades rätt hyggligt med mitt tips inför Ornö. Tror jag prickade in sex vinnare, och ytterligare fyra av mina tips slutade tvåa eller trea. Kompletta resultat finns här >>>

Och så avgjordes klassiska Saltsjöbadsregattan med klasser som Drake, J/80 och Express. I ett Expressfält på bara åtta båtar vann en gammal bekant, Skumpan med Ronny Gustavsson. I Smaragdklassen vann Savannah, Södertälje BK med Mikael Skarphed. Kompletta resultat >>>

Jag hade ju förståss hoppats på att kunna redovisa resultat från jollarnas Sörmlandscup som seglades i går söndag, men har varke hört eller sett ett ord om detta. Syns man inte så finns man inte brukar det ju heta…


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.