• Watski 2star | Ytterligare en TBK-seglare

Det är ungefär två veckor kvar för de som ännu inte anmält deltagande på Watski 2star Baltic. Och det finns platser kvar. 127 anmälda nu på tisdagen och 119 betalningar inne. Gissar att Linjett 33an Serenity som anmälde sig i går även har en betalning på väg in och då är det fem platser kvar på listan.

Ytterligare en Trosa-seglare finns nu på anmälningslistan. Det är Torbjörn Blomberg som kliver ombord på X-332:an Axile med Harald Axling. Torbjörn är rookie i Watski 2star-sammanhang men kappsegling har han massor med rutin på. H-båt, Express och X-99 med ett flertal mästerskapstävlingar i bagaget. Axling/Blomberg seglade i höstas Trosas Höstsegling och slutade femma.

”Ja, jag undrar vad jag gett mig in på, men det kan nog bli kul.” är Torbjörns kommentar till att han ska segla Watski 2star Baltic.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.