• Höstkroken 2013 inbjudan

Höstkroken Inshore som arrangeras i Mälaren av WSS, Westerås SS, blev ju succé med närmare 70 båtar på banan. Det var väl bara vinden som inte riktigt ville vara med hela vägen. I år satsar man ännu mera på tävlingen och aktiviteterna runt om kring.

Westerås Segelsällskap hälsar välkommen till WSS Höstkroken Inshore, en storslagen seglarfest i Västerås 13-15 september

WSS storsatsar på att tillsammans med våra utställare, sponsorer och samarbetspartners erbjuda en publikvänlig kappsegling och ett riktigt bra kringarrangemang. Vid Tullhushamnen blir det seglarpub, utställningar, aktiviteter, underhållning, after sail och massa annat kul.


Snabbfakta för kappseglare

Liksom förra året kan kan vi erbjuda alla kappseglare fri båtplats i Tullhushamnen under hela helgen med både start och målgång precis utanför hamnen.  Du ligger på första parkett med dina seglarvänner och det blir en fantastisk stämning i hela Tullhushamnen. Fri el, fri tillgång till gästhamnens duschar och toaletter. Välkommen redan på fredagen och njut av folkliv och aktiviteter. På fredag kväll blir det seglarpub med underhållning i Tipibyn. Registrering sker på fredagen och första start är lördag morgon kl. 10. Seglingen genomförs på inre och yttre Västeråsfjärden med kryss-länsbanor kombinerat med distansbana. Efter målgång erbjudes alla kappseglare after-sail drink i Tipibyn på Tullhuskajen. På kvällen erbjuds möjlighet för besättningar med respektive att delta på den populära regattamiddagen.

Från Trosa är det ca 70 Nm, från Södertälje  45 Nm och från Strängnäs är det 18 Nm.

Länk till tävlingssidan >>>


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.