• Royal Ocean Cup 2013

Danskarna kommer i sommar att arrangera en ny nationstävling liknande engelska Admirals Cup. Tävlingen, Royal Ocean Cup kommer att hållas på Bornholm 9-14 september och seglas efter ORCi. Varje nationslag ska innehålla tre båtar. En mindre, med preliminärt GPH>600, en större båt med preliminärt GPH <600 och en X-35. Sverige får ställa upp med två lag, och Svenska Havskappseglingsförbundets styrelse står för uttagningen av båtar tillsammans med Svenska X-35 förbundet.

För mer info klicka er in på nedanstående länkar:

Svenska Havskappseglingsförbundet >>>

Royal Ocean Cup >>>


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.