• Janne Lindmark vann TBK-Cup

Janne Lindmark oftast i sällskap med Hans Lundén fortsätter att plocka trofféer i seglingarna runt omkring. Senaste pokalen i raden är TBK-cup där Trosas tre kappseglingar räknas samman. Marginalen var dessutom rätt god till de efterföljande, trots en DNF på Notstickshällan Race där Janne föll genom fördäcksluckan och slog i ansiktet. Sedan följde de upp med seger i Sörmlandsregattan och en trea på Höstseglingen.

I TBK-cup räknas alla deltagare in, men det är bästa TBK-medlem som tar hand om priset, och hittills har det också varit så att bästa TBK:are även varit bäst i cupen.

Priset var tänkt att delas ut i morgon söndag på TBKs årsmöte, men den evigt unge (69 år) Janne Lindmark befinner sig just nu i Indien där han antagligen åker motorcykel. För det är det han gör när han inte seglar.

TBK-Cup >>>


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.