• KM för Sörmland och Västmanland

KM, Klubbmästerskap innebär i det här fallet en tävling mellan klubbar. Tävlingen är en variant på SörmlandsMästaren som hölls för ett par år sedan. Nu blir det ett sammarrangemang med Västmanland och JKV där seglingarna också kommer att avgöras. Max 18 besättningar får plats vilket innebär, till att börja med, max en besättning från varje klubb ansluten till förbundet. Arrangörklubben JKV samt de klubbar som ställer upp med båtarna, C55, har sedan företräde till eventuella restplatser. Efter det kan fler deltagare från respektive klubbar plockas in.

13 oktober kommer detta race att hållas och på fredag är sista anmälningsdag.

Inbjudan finns här >>>

I Trosa jobbas det just nu på några namn.

Några namn som skulle vara kul att se på banan är förståss OS-seglaren Josefin Olsson. Kan OxSS få med henne kanske? Från Nyköping borde Magnus Gustavsson vara en stark kandidat. Magnus vann ju SörmlandsMästaren och har i år varit stark på tävlingar i olika klasser. SBS, Södertälje BS borde skicka Anders Mathsson. Det skulle va kul att se hur han står sig i en tävling med lika båtar. Från Nävekvarn är väl svenska mästaren i Zoom8, Erik Lindén en het kandidat kan man tänka sig.
Mälarklubbarna har jag sämre koll på och likaså Västmanlandsseglarna.

Närmare start hoppas jag kunna få ta del av startlistan för en genomgång, och framför allt så lär ni kunna läsa hur det gick här på Tangosailing.nu


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.