• Man över bord på Halsfjärden

SBS kvällssegling i onsdags kväll blev mycket dramatisk, speciellt för Curt och Inger Larsson. Curre skulle fram på fördäck i en manöver. Han tappade balansen och föll över bord. Oturligt fastnade ena foten i ett skot varvid Curre blev hängande över relingen med huvudet under vattnet. Efter en stund lyckades han dock trassla sig loss och ta sig till aktern på båten som då frun Inger lyckats få stopp på. Att komma upp själv var omöjligt, trots öppen akter. Krafterna var slut efter slitet att hålla sig flytande. Curre bar ingen flytväst vid tillfället men lovar att hädan efter alltid ha flytväst på båten.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.