• Rekorddeltagande på Lions Kanna

Anmälningarna fortsätter att strömma in till jolleseglingen Lions Kanna i Trosa. Även om det saknas E-jolle och Laser ser startfältet bra ut. I skrivande stund är det 19 optimister anmälda vilket faktist bara överträffats en gång sedan 1995.
Historiskt är också att Oxelösunds SS inte har en enda anmäld hittills. Hemmaklubben Trosa BK har fem deltagare, och därmed enda klubb, just nu, som kan vinna det stora vandringspriset samma namn som tävlingen, Lions Kanna.

Preliminär startlista >>>

Lions Kannas hemsida med inbjudan m.m. >>>


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.