• KSSS-app funkar ej på iPad 1

I samband med förra Gotland Runt introducerades en app för Android och Apple iOS. Via den appen ska man kunna följa Gotland Runt med resultatlistor och positionsrapporter bland annat. För de tävlande ska det tydligen också funka att blogga på Gotlandruntbloggen och även sända ut båtens position. Det senare funkar nog sådär ute på havet.

Något som inte funkar är att ladda hem appen om man råkar ha en iPad av första generationen. Kravet är kamera! Hmm… så jag kommer inte att kunna följa Gotland Runt via min iPad, eftersom jag inte har en kamera på den. Dåligt! Nog borde man kunna ladda ner den även som iPad 1-användare.

Jag tycker också att Gotland Runtbloggen, om det nu blir nån sån, och KSSS race-webb borde vara uppe och fullt fungerande vid det här laget. I racet ingår ju även förberedelserna och det är klart deltagarna ska kunna synas även dagarna innan, på väg till Sandhamn, och Stockholm.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.