• SdSF lever vidare

Sörmlands Seglarförbund hade den 15 mars ett extra årsmöte och lyckades där skrapa ihop en styrelse bestående av fyra personer. Styrelsen består nu av följande personer: Ordförande: Håkan Alm, Segelsällskapet Svearna Kassör: Göran Schultz, Nyköpings segelsällskap Sekreterare: Tommi Rotonen, Strängnäs segelsällskap Ledamot: Karl-Inge Forslund, Nyköpings segelsällskap. En gubbe mer än den tillfälliga interimsstyrelsen alltså. Två klubbar är representerade i styrelsen av distriktets 19.
Ett beslut som togs var att öka ungdomssatsningen.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.