• Watski 2star Baltic | 49 anmäla!

En timme efter att den allmänna anmälan öppnades för Watski 2star öppnades är hela 49 båtar anmälda. Det ska dock sägas att anmälan öppnade redan den femte för de deltagare som varit med förr. För sörmländsk del ser jag att Trosabåten Rabalder är anmäld med Kjell Enbom och Simo Ryhänen. Anders Mathsson och Niklas Svensson med Dehler 29an Funny (Södertälje) är förståss anmälda liksom Thomas Forslund och Christer Björk med Linjett 33an Wild. Jag pratade idag med Trosaseglaren Jose Paavola som kommer att anmäla sig tillsammans med Thor Rölvåg. De seglar Joses First 35s5. En före detta Trosabå är den numera Valdemarsviksboende Anders Svensson som är anmäld med sin son Johan Svensson och seglare en Bavaria 49.

Redan nu är fem X-332 anmälda och fler blir det väl?
En flerskrovsbåt är anmäld, en SeaCart 30 med Erik Lindvall och Carl Wale.
Största båt hittills är Baltic 50an Spirit med Erik Lindgren och Thomas Hansson.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.