• Svensk utmaning till AC 34

Torbjörn Törnqvist med Team Artemis utmanar om Americas Cup tillsammans med KSSS. På måndag den åttonde november klockan 13,30 hålls det presskonferens gällande satsningen mot AC 34. Presskonferensen kan ses på webben, här >>>

Team Artemis har de senaste åren satsat på RC 44- och TP 52-seglingar samt Louis Vuitton Trophy. Team Artemis seglade även Gotland Runt för ett par år sedan där man hade en tuff fight med Niklas Zennström banan runt.
Förhoppningsvis kommer satsningen mot Americas Cup att innehålla några fler svenskar än vad som ingått i teamet tidigare. Törnqvist själv brukar hålla sig på land när det seglas Louis Vuitton Cup och den enda svensk som ingått i teamet för övrigt är Magnus ”Mango” Augustsson.

Två team lär vara anmälda till kommande Americas Cup och det är italienska Mascalzone Latino och BMW Oracle. Och är det nån som vill anmäla sig så är sista anmälningsdag den 31 mars 2011.

Torbjörn Törnqvist är delägare i det Schweizbaserade Oljehandelsbolaget Gunvor Group.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.