• Tre Express nu anmälda till Arkö

Nu börjar det rulla på med anmälningar till Arkö Runt. Nu på måndag morgon är det 17 anmälda, och glädjande är att det nu är tre Expresser vilket gör att Express är den vanligaste båttypen just nu på anmälninglistan. Bland de fem Dehlerbåtarna är det två Dehler 33 och två Dehler 34 DD. Trosa-Dehlern Rabalder är nu anmäld och därmed är det två Trosadeltagare anmälda. Flest anmälda bland klubbarna har nu hemmaklubben OxSS och Nyköping med fyra vardera.

När jag satt och läste om DataCom Cup som seglas samma dag uppe i Stockholm såg jag att en båtförsäljare bidrar med ett vandringspris för bästa Elan- och Grand Soleil-båt. Oxelösunds Båt och Motor borde ju bidra med ett vandringspris till Arkö Runt för bästa Benetaubåt, eller hur Örjan?

Vandringspris för bästa Express finns väl redan har jag för mig.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.