• Gotland Runts resultatsida

Den finns här >>> Men är antagligen under konstruktion fortfarande. Ser ju snyggt ut, men jag saknar en del. Bland annat vill jag se vad det är för båttyp bakom namn och segelnummer. En del länkar som inte funkar. Och klickar man sig in via en startlista till en båt så kommer man inte tillbaks till samma startlista igen. Och helst skulle jag ha med hela besättningen och inte bara skepparen. Men då får dom skriva på, för besätningsnamnen kommer ju inte in föränn efter besiktingen.
Gissar att de sitter nån figur och knackar koder fram till midnatt innan start…


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.