• Bra resultat av sörmlandsseglarna på JSM

Elias Rundgren, SäSS. Foto: Tommi Rotonen

Det sköna seglingsvädret har även idag söndag visat sig från sin bästa sida. Solsken och vindar runt sex till åta meter per sekund skriver Tommi Rotonen i ett mail. Tommi finns naturligtvis på plats med sin kamera för att dokumentera och även en bild dök upp här i mailboxen.
Sörmlandsseglarna har skött sig riktigt bra i dag. I E-jolle har visserligen Felix Brodin, Trosa, halkat tillbaka en aning och innehar nu plats 24, strax före Eddie Klemetz som ju numera seglar för Västerås.I täten har toppseglarna börjat återställa ordningen. I täten ligger Albin Gipperth, MaSS.
I tjejernas E-jolle spikade Kajsa Sundklev, OxSS fjärde seglingen och är nu i alra högsta grad med och slåss om medaljerna. Kajsa är tre. Leder gör KSSS-tjejen Julia Gross.
Bland optimistkillarna, i den gula gruppen, har Erik Lindén, Nävekvarn, seglat lite ojämt. Han ligger nu 37 vilket jag tror räcker till guldfinalen som börjar på måndagen. Strängnässeglaren Simon Cederholm ligger på plats 50 i samma grupp, och om mina teorier stämmer att de 40 bästa från respektive grupp seglar guldfinal så får Simon nöja sig med silverfinal. Gustav Lindén ligger på plats 70 och får då också ta sig an silverfinalen.
I den andra optimistgruppen har Elias Rundgren, Strängnäs, seglat bra idag med bland annat en niondeplats, vilket har fört honom till guldfinal med en 30 plats. Klubbkompisen Måns Gustavsson ligger på plats 63 och får rikta in sig på silverfinalsegling.
Sedan har vi Optimist XS där Oxelösundstjejen Clara Myrbakk seglat bra. Dock har hon en DNS som än så länge räknas och hon innehar plats 30. Emil Gustavsson, Strängnäs ligger 37.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.