• Tango sjösättningsklar

Tango är redo för sjösättning. I dag putsade vi till botten och kladdade på lite bottenfärg. Motorn hängdes på och förtöjningstamparna sitter på plats på bryggplatsen. Bottenfinnishen är dock inte den bästa. Efter 13 års seglande och målande börjar den färg som finns att ge upp. Men det känns överdrivet att lägga ner dagar på att putsa botten för kanske två tre klubbrace. Möjligen åker hon upp på land under sommaren för en ordentlig bottenöversyn med ny färg och polermaskin…


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.