• Kajsa Sundklev satsar mot E-jolle-VM

Kajsa Sundklev, en av alla Sörmländska duktiga tjejer, har nu tre jollar hemma på tomten. Nyligen inköptes en 470, men inför 2010 är det mest E-jolle som gäller. VM i E-jolle avgörs nämligen i Sverige på vattnen utanför Arkösund. Kajsa har under ett par år nu seglat 420 tillsammans med Veronica Holmgren, men det är det alltså slut med nu. Efter E-jolle-VM 2010 är det meningen att den större 470 ska bli Kajsas tävlingsredskap.

Följ Kajsa på hennes egen blogg >>>


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.