• Ny Linjett tar form

Såg av en slump, som så ofta när man sitter och slösurfar, att Rosättra har en ny Linjett-modell på gång. Det enligt bloggen Adastra där en ny ägare av Linjett 37 beskriver sitt byggande. Här skriver de dock några rader om den kommande modellen Linjett 34. Ska vi gissa att konstruktören själv seglar båten på Gotland Runt i sommar, och placerar sig högt upp?


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

0 comments for “• Ny Linjett tar form

 1. Cia
  14 juni, 2010 at 10:56

  Hej!
  Kul att du hittade oss när du satt och slösurfade. L 34 har nu kört sin första tävling och kom 5:a. Som vanligt blir det flera tävlingar bla GR innan Mats bestämmer sig för om han ska modifiera den ytterligare för bättre prestanda/komfort. På 37:an förlängde de bla aktern mm efter första säsongen med pluggen. Ganska vanligt att de flytta kölen också.

  Vi sjösätter på torsdag Adastra som inte alls är så färdig som vi räknat med. Detta pg 3 veckors heltidsbyggande mindre än beräknat då jag för en månad sedan föll från däck och bröt båda armarna.

  Fortsätter bygget i sjön och hoppas komma ut på sjön någon gång i juli i alla fall

  Vänligen
  Cia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.