• Collberg tillbaka i Expressklassen?

Bosse Bäversjö, Västkustens Expresseglare skickar med jämna mellanrum ut  info och pressmeddelanden. Senast i gårkväll dök detta upp i mailboxen:

Michael Collberg – gör comeback i Expressklassen och seglar SM/NoM Marstrand 2010, meddelar Västkustens Expresseglare.

Team Collberg (www.teamcollberg.se) har en unik samling av guldmedaljer: sju SM-guld Express, sex SM-guld H-båt, tre NM-guld H-båt, ett Danskt guld H-båt, tre Norska guld H-båt, SM-guld IF, nordisk mästare Matchrace, tre totalsegrar i Tjörn Runt samt framgångar i J80 samt X-99.

– Expressen har en speciell plats hos mig, det var med Black Magic vi vann det första SM-guldet 1987! säger Michael Collberg, Team Collberg. ”Marstrand skall bli jättekul att segla, härligt att det blir lite utländska båtar också!”

SM/NoM i Marstrand 2010 ser ut att bli riktigt intressant. Guldvinnare återvänder, rookies gör entré. Säkerligen bjuder de Norska och Danska Expresseglarna på starkt motstånd i Marstrand. Läs mer på www.expresseglare.org.”


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.