• Index vinnare

Resultaten har dykt upp på Byxelkroken.nu och när jag pratade med brorsan, Jesper som seglade med på Index så blev han posititvt överaskad av dagens resultat. Det blev seger i gruppen även idag och därmed även samanlagd gruppsegrare över båda dagarna. Segern var solklar, men över 30 minuters marginal.
På dagens total blir de ungefär tia, resultaten är preliminära och dessutom saknas några filer. Men tia idag med halvvind över Kalmar sund är inte så illa. Sammanlagt på totalen slutar Index trea. Bra jobbat. Segrade gjorde den gamle hockeyliraren Kjell Widmark med sin nya First 35 och tvåa blev Tore Kjellmark med SK 55 one off.

Resultaten finns här >>>

Video finns här >>> (Från Maxi 999 Jenny III)


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.