• Ljungdahl vann Weldox Race

Weldox Race låter ju stort, men sex båtar på en varvbana runt en ö låter inte riktigt lika stort. Inte blåste det speciellt bra heller, men solen sken och det var säkert en skön dag på sjön när dagens segling avgjordes precis i hamninloppet till Oxelösunds hamn.
Det blev till slut en tidigare ganska omskriven båt som segrade, Clas Ljungdahl med en Crown 31, numera med LYS-tal 1.16 enligt SSFs lista över LYS-cert. Men med dagens segermarginal så hade det nog inte spelat så stor roll vilket LYS-tal som använts. Nio minuter blev marginalen efter ett par timmars segling till tvåan Burt Adolfsson i en 606.

En utförligare rapport finns på bloggen Segel och paddel >>>


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.