• Askö Runt på lördag

På lördag seglas Södetäljes Askö Runt ute vid Fifång. På SBS hemsida är det i nuläget 13 båtar anmälda, varav tre från Trosa; Tobbe Blombergs, X-99, Jose Paavola, First 35 och Jan Lindmark, Albin 78. Fler anmäler sig säkert på plats, det brukar va så. Det blir nog runt 20 båtar. Vädret blir med all säkerhet som de senaste dagarna, soligt, varmt och svaga vindar. Sjöbrisen kan dock ge lite friskare vind fram på dagen.
Tango deltar inte, men eventuellt går vi ut och tittar på seglingen och tar lite bilder.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.