• En dag kvar

expressNu är jag hemma igen efter en kort semestertripp i Öregrund, med havsutsikt till frukost. Där med har jag inte mycket koll på vad som hänt i seglingsvärlden de senaste dagarna. Läste just resultaten och några kommentarer på Expresseglarnas hemsida där det sägs att fyra har chansen att bli mästare.
Resultatlistan ser ni här >>> Och nu har inte jag hundra koll på läget, men visst körs det två race i morgon? I dag avbröts tävlandet efter två seglingar då en front med hårda vindar drog in över området, och om jag förstår det hela rätt så seglas resterande race i morgon, det vill säga två. Därmed borde fler än fyra fortfarande ha en teoretisk chans att ta hem segern.
Team Aage, SWE 2002, leder och har seglat jämnt, förutom en 31 i åttonde racet. Tvåa ligger Joakim Rodebäck som enligt mig överaskar. Men resultaten har fallit i takt med att vinden ökat. Trea ligger ”Arnie”, Arne K Larssen som seglat bättre ju mer det blåst. Vann båda racen i dag och det ser ut att bli rätt bra vind i morgon också. Jag tror dock Aage håller undan. Mitt tidigare vinnartips, martin Angsell hänger med hyggligt och ligger femma. Om han har chans att vinna låter jag vara osagt eftersom jag inte har koll på hur många race som får räknas bort.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.