• Therese Antman vann två race

JSM09Så har vinden kommit tillbaka till JSM-vattnen utanför Vänersborg. I dag blåste det till och med så att vissa klasser avbröt seglandet och i många klasser bröt många seglare. Men TrBK-seglaren Therese Antman trivdes uppenbarligen i dagens friska vindar. Två spikar och en tredje plats blev dagens facit och det tar henne upp till tionde plats totalt med tre race kvar på fredagen. Hanna Klinga, Bråviken, leder.
Tvärt om blev det för TrBK-seglaren Felix Brodin, med vinden så föll han i resultatlistan och ligger nu på 44:e plats. Anders Carlsson, rankad etta i Sverige inledde illa i de svaga vindarna men vann idag två race och ligger sjua totalt. Leder gör Kullaviks-seglaren Jacob Lundqvist.
Erik Lindén, Nävekvarnsseglaren i Optimist kvalade med sina resultat vidare till guldfinalen och ligger där på 50:e plats.
I windsurfingklassen Kona tog sig bara fyra seglare i mål idag. En av dem var NySS-seglaren Andreas Källroos som nu ligger på fjärde plats. OxSS-seglaren Patrik Steninger ligger fyra.

JSM2009 >>>


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.