• Över 30 båtar Expresser anmälda till Oktoberpokalen

Expresseglarna i Stockholmsregionen har satsat hårt på att få ett bra deltagande på den klassiska tävlingen Oktoberpokalen. I skrivande stund lär det vara 32 Expresser anmälda, några till och startfältet är större än på SM. Flera båtar dyker upp från Västkusten och Öresund, bland andra förra årets svenska mästare Regatta.nu (SWE 2010) och SnickarThomas (SWE 932). Det ryktas även om en och annan ”come back”. Även Trosa-Expressen SWE 467 med Carl Henrik Somp har funderingar på att vara med.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.