• Eva och Mats vann Byxelkroken

Eva Simonsson och Mats Persson, OxSS med en My vann Byxelkroken. De vann lördagens etapp till Byxelkrok och slutade 26:a på returresan till Västervik. Tvåa blev Thomas Ragnarsson från Västervik i en Express. Dagens segrare på returresan blev Illy Brummer. Illy seglade en One-Off-båt med 1.37 i LYS, double-handed. Förmodligen var det ganska lättseglat idag med mycket halvvindsbogar. X-95an Index med Clas Falk från Valdemarsvik slutade 26 totalt.

Mer info >>>


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

0 comments for “• Eva och Mats vann Byxelkroken

  1. 22 september, 2008 at 13:27

    Hmmm…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.