• "Limpan" vann inte kvällens onsdagssegling

Nä, Janne ”limpan” Lindmark va i dag hemma och sjuk. Men hans båt vann i alla fall. Hasse Lundén lånade båten och tog ombord mig. Vädret såg minst sagt hotfullt ut innan vi begav oss ut mot fjärden, men det blev inte många regndroppar, och vinden avtog lagom till start. Den avtagande vinden passar Albin 78:an utmärkt. Under en kort stund mitt i tävlingen blåste det på runt sex meter och Paavolas First 35 drog iväg ordentligt, men inte tillräckligt. Albin 78:an med Lundén vid rodret  och webmaster vid tamparna segrade med knapt två minuter före Jose Paavola/Fredrik Modal med First 35s5. Trea kom Reijo Blomqvist med sina söner i en Beason 31. En mycket trevlig segling tyckte alla efteråt, synd bara att inte flera kommer ner på kvällarna och seglar.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.