• Anmälningarna droppar in till Lions Kanna

På söndag är det tänkt att jolletävlingen Lions Kanna ska gå av stapeln i Trosa. Anmälningsläget har sett lite mörkt ut. I går kväll vid niotiden hade jag bara två anmälningar, men nu verkar det som det börjar komma in. Tyvärr har inte Sörmlands Seglarförbund fått ut inbjudan på sin hemsida som jag mailade ut för en månad sedan. Och tyvärr är det ett läger i Västerås samtidigt. Hur var det där med lokala och rikshelger?
Preliminärt är det nu fyra E-jollar samt sex Optimister anmälda och det är fler på gång.
Det vore kul om Trosas VM-seglare Therese Antman kunde vara med.

För de som inte känner till Lions Kanna är det en jolleregatta ingående i Sörmlandscupen. Klasserna är E-jolle och Optimist där Optimisterna seglar i en yngre och en äldre klass. Finns det några Laserseglare som vill vara med är de också välkomna. Ett vandrande klubbpris finns också som gett namn åt hela tävlingen. Bästa klubb, beräknat på fem resultat från minst två klasser erövrar det ståtliga vandringspriset som för tillfället innehas av Strängnäs SS.

Inbjudan och info >>>

Anmälningstiden har gått ut, men vi tar mer än gärna mot fler anmälningar!


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.