• Lager/Lindell vann 606-SM

SM i klassen 606 är avslutat för den här gången. 47 båtar kom till start, och segrare blev till slut Björn Lager och Per Lindell, KKKK. Men det var knappt, tvåan Conny Kjellberg och Olle Jarstad, USS, slutade på samma poäng. Trea blev Jonas Berntsson och Magnus Lundberg, StSS, tre poäng bakom.
För de lokala båtarna placerade sig Micke och Anna-Carin Lövgren på 21a plats, Sofia Steninger och Carl Grindebratt 23a, Håkan Karlsson och Ola Lindén 26a, Josefin Olsson med Eriksson/Sundklev som gastar blev 34a, Gunnar och Linus Rehn 39a och Håkan Andersson och Janne Hallberg slutade på 40e plats. Tuff kamp in på mållinjen alltså mellan de tidigare seglarna från Expressen knoX, Rehn, Andersson och Hallberg.

Resultat >>>

Bilder >>>


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.