• Axling vann Askö Runt

I lördags tog sommarvädret slut och då passade Södertälje på att arrangera Askö runt. De, och de tävlande hade säkert sett lite sommarväder en dag till. Endast elva båtar kom till start vilket troligen är det lägsta deltagarantalet i Askö Runts historia. Segern gick till slut till Trosa båtklubb, i den ena klassen i alla fall. Janne ”Limpan” Lindmark med sin rorsman Hans Lundén fortsätter att rada upp segrar. Även i den ”stora” klassen segrade en TBK-medlem, Harald Axling. Harald seglar dock för det mesta för Strängnäs SS. Harald tog även hand om totalsegern drygt 50 sekunder före Nisse Nyström i en Facil 35.

Resultat >>>


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.