• SWE 756, Team EpiServer Svenska mästare

Årets mästare i Express är korade. Det blev efter mycket dramatik insjöseglarna från Södra Hjälmarens Båtklubb, SWE 756, Team EpiServer med Jonny Karlsson, Johan Olsson, Henrik Axling och Robert Eriksson. Tvåa blev Jonas Berntsson, SWE 413, som inför sista racet ledde med en poäng. Skånegåsen som ledde inför dagen började med en BFD (svartflagg) och slutade på tredje plats totalt. Om jag räknar rätt är det sex olika segrare på tio race vilket visar på ett tufft och jämt startfält. Förra årets mästare Regatta.nu hittade aldrig riktigt det så omskrivna ”supertrimmet” utan hamnade först på sjunde plats.

Resultat >>>

Bilder från regattan >>>


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

0 comments for “• SWE 756, Team EpiServer Svenska mästare

  1. 10 augusti, 2008 at 07:26

    Grattis!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.