• Skånegåsen trivs i Skåne

Hemma bäst…Ja, efter andra dagens seglingar har SWE 223, Skånegåsen med Martin Fridh som skeppare tagit täten, om en knappt. Gårdagens tätbåt SWE 413 med Jonas Berntsson har halkat ner till andraplatsen, men med samma poäng såm Skånegåsen. Sötvattensseglarna SWE 756 med bland annat Johnny Karlsson och Johan Olsson från Hjälmaren innehar för tillfället bronsplatsen, två poäng efter tätduon. SWE391 Base XS med Bengt Jannsen är ytterligare två poäng efter, och så fortsätter det neråt i listan. Dagnes tre spikar har fördelats enligt följande: SWE 223 Skånegåsen, SWE 417 Flyghotellet och SWE 932 Snickartomas. Noterbart är att regerande mästaren SWE 2010 Regatta.nu bara ligger på 15:e plats. ”Supertrimmet” kanske inte funkar på skånska vatten. Henrik Edman ligger även han en bra bit ner i fältet på 16:e plats.

Vädret har även idag varit typiskt Express-SM-väder, sol, svaga till måttliga vindar och varmt.

Resultat >>>


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.