• Idag börjar Express-SM

Idag startar Express-SM. Som vanligt ser det ut att bli lätta vindar och solsken. Nån som minns när det senast regnade och blåste på ett SM? Och då menar jag inte någon regnskur utan mer lågtrycksbetonat väder. För er som är kvar på landbacken kan man förhoppningsvis följa tävlingen på arrangörens sida, Nordic Week. Skånegåsen (SWE223) och Lova (SWE 2005) har båda sina egna bloggar där de skriver och lägger upp bilder.

Jag hoppas även kunna bidra med lite info och kanske nån bild på denna sida.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.